lente kabinet groep

Tweede Kamer

Ook voor de Tweede Kamer is weer een blik artiesten van jewelste opengetrokken: je kunt er dit jaar onder andere Call Super & Shanti Celeste, Daniel Wang, Ross From Friends, Jayda G, Paramida en Beautiful Swimmers zien vlammen!

latex-bak
Preview_LK19_stagepost_2ekamer

De stage-indeling voor zaterdag!

Voor wie nog geen zaterdagkaartje heeft: we staan op het punt om deze uit te verkopen, dus dit is je laatste kans! Voor wie wél voorzien is: leun achterover en neem de stage-indeling voor de zaterdag goed in je op.

We kunnen er trouwens nog het heuglijke nieuws aan toevoegen dat Het Torentje dit jaar wordt gehost door Cafe Belgique!

latex-bak
LK19_stageindeling_zaterdag_aformaat_Xenia

Lente Kabinet op bezoek bij Cineville

Met trots delen we mee dat we de officiële versie van Susperia van Dario Argento (1977), inclusief bloedstollend goede horrorsoundtrack, tijdens Lente Kabinet op bezoek bij Cineville zullen screenen. Daarnaast zal er achteraf een Q&A plaatsvinden met Antoni Maiovvi & Rege Satanas en zullen we samen dieper in het muziekgenre duiken.

latex-bak
Preview_LK19_pre_event_cineville_FC

Derde Kamer

Lente Kabinet heeft een spiksplinternieuwe stage dit jaar: het Derde Kamer live podium in samenwerking met Kornuit! Verwacht hier het hele weekend om de oren te worden geslagen met energieke live acts—denk aan Gaika, Severed Heads, Nihiloxica, YĪN YĪN en Karel.

latex-bak
LK19_stagepost_3ekamer_8april_geel

The sound of Roza Terenzi

Dekmantel tekende onlangs aanstormend talent Roza Terenzi, die met haar eigenzinnige house producties en dj-sets keer op keer weet te verrassen. De Australische ging in gesprek met partner Glamcult en sprak over haar benadering van muziek, haar nervositeit voor het dj-en en meer!

Lees het hier: http://bit.ly/LK19-rozaterenzi

latex-bak
Photo-2-Roza-Terenzi Filter

Red Light Radio Stage

Elk jaar weer is het een van de grote favorieten op Lente Kabinet: de Red Light Radio Stage! En 2019 lijkt geen uitzondering te worden, als je kijkt naar de namen die je er kunt verwachten. Lena Willikens, Zaliva-D, upsammy, Violet, Cera Khin... do we need to go on?

latex-bak
Preview_LK19_RLR-stagepost

Verrassing!

We hebben Crack Magazine dit jaar uitgenodigd om op zondag ons 'geheime' podium (goed zoeken!) te hosten, en wel met een line-up waar je U tegen zegt: LYZZA, Mairo Nawaz en Fafi Abdel Nour mogen de boel omver komen blazen. 🌬

De samenwerking is óók nog eens onderdeel van de viering van hun 100ste magazine-editie.

latex-bak
Crack100-Amsterdam-Square_filter

Dag- en stage indelingen bekend!

Aankondiging! Hier is dan de stage-indeling voor de beide dagen van Lente Kabinet Festival 2019! Vooral de zaterdagkaarten gaan al razendsnel, dus zorg dat je niet achter het net vist...

latex-bak
LK19_stageindeling_kornuit

Losse Zaterdag & Zondag Kaarten vanaf 6 maart te koop!

Hoppatee, daar zijn ze dan: de dagindelingen voor Lente Kabinet Festival 2019! Geef je ogen de kost en knoop dit alvast in je oren: de verkoop van de losse dagkaarten begint morgen (woensdag 6 maart) om 12.00 uur via onze ticketpagina.

latex-bak
LK_dagindeling_5mrt

Weekend Tickets zijn nu verkrijgbaar

Schuif je werk opzij en alarmeer je WhatsApp-groep: de Weekend Tickets voor Lente Kabinet Festival 2019 zijn vanaf nu in de verkoop! Op zoek naar een dagkaart? Info daarover volgt later! Nog even geduld...

latex-bak
07_T_b
latex-bak
machine