lente kabinet groep

Phillip Jondo

Om persoonlijke redenen heeft Gatto Fritto zijn optreden op de Red Light Radio-stage van vandaag helaas moeten afzeggen. Gelukkig hebben we een waardige vervanger kunnen vinden in Phillip Jondo, die van 19:30-21:15 het stokje overneemt!

latex-bak
61108688_2937822749569165_3704070604563939328_n

In conversation with GAIKA

Op Lente Kabinet Festival 2019 is de Londense producer én poëet Gaika te gast op de Derde Kamer. Glamcult ging met hem in gesprek over muziekjournalistiek, brandende kerken en bang zijn voor zijn eigen woorden.

Lees het hier: http://bit.ly/LK19-gaika

latex-bak
Glamcult_Gaika

Nieuwe merchandise

Kijk aan, onze gloednieuwe merchandise voor Lente Kabinet 2019 is bijna hier! Volgend weekend natuurlijk verkrijgbaar op het festival, maar als je niet kunt wachten: maandag gooien we de hele collectie online. Houd ons in de gaten...

latex-bak
1-Dekmantel_Lente Kabinet Mailing

Podiumdieren: Karel

Samen met Kornuit kondigen we met trots een nieuwe videoreeks aan: Podiumdieren! Hierin vertellen muzikanten (die ook op Derde Kamer tijdens Lente Kabinet Festival 2019 staan) over hun werkproces, routines, voorbereiding en live optreden. In de eerste aflevering: synthwavekoning Karel! Lees meer

4-Karel

De Weekend Tickets zijn uitverkocht!

En ja hoor: ook onze Weekend Tickets zijn d'r helemaal doorheen! We hebben nu alleen nog Zondag Tickets liggen en ook die gaan hard — wees er snel bij.

latex-bak
Preview_stageindeling_zondag_4x5

Plattegrond

Kijk! Hier is dan de plattegrond van Lente Kabinet Festival 2019. Kun je alvast een beetje dagdromen van waar je over anderhalve week rondslentert.

latex-bak
Preview_LK19_plattegrond_square

Aircups

Eind deze maand zijn we met z’n allen te gast in Het Twiske! Om single-use plastic tegen te gaan, werken we dit jaar met een statiegeldsysteem. Niet alleen kunnen we hiermee plastic gaan recyclen voor 2020, maar houden we het terrein nog schoner.Lees meer

LK19_aircups_square_2

Route naar Lente Kabinet

Om bij Lente Kabinet Festival 2019 te komen kun je aansluiten in de jaarlijkse fietsparade door het groene Amsterdam-Noord, maar dankzij de komst van de Noord/Zuidlijn kun je dit jaar ook op station Noord in een pendelbus springen!

latex-bak
LK19_preview_fietsroute_square

De timetable is er!

Daar is-ie dan: de timetable van Lente Kabinet Festival 2019! Hiermee kun je alvast inschatten hoe je volgende maand van stage naar stage zult hollen.

En trouwens: de zaterdag is nu he-le-maal uitverkocht! Weekenders (de enige kans om nog onze zaterdag bij te wonen!) en zondagkaarten kun je hier nog binnen hengelen, maar let op: ook die vliegen d'r uit!

latex-bak
LK19_timetable_4x5

Eerste Kamer

De Eerste Kamer is dé plek waar bands en dj's samenkomen: Peggy Gou, Todd Terje, Seun Kuti & Egypt 80, Mall Grab, Nu Guinea... Zet je schrap want deze stage gaat weer op z'n grondvesten schudden dit jaar!

latex-bak
Preview_LK19_stagepost_1ekamer_groen2
latex-bak
machine