IMG-0408
cirkelzaag sorteerbak

Steven de Peven: Thunderdown

Geen Lente Kabinet zonder multi-talent Steven de Peven. Steven is dit jaar aanwezig met een interactieve installatie waarbij de bezoeker transformeert tot de ster van de show.

Copy-of-nikkihockcolour1
alabast alabast kitpistool

Nikki Hock: It's Like U Kno

Nikki Hock's It's like, u kno is een lichtinstallatie, die gepresenteerd zal worden in ons bospad. Verwacht een LED/kleurenspectakel van de bovenste plank.

Copy-of-LCFM_II_AK
roller

Annika Kappner: Meditatie Sessie

Geef je over, relax en maak de speciale meditatie sessie van Annika mee, waarbij de relatie tussen geluid, techniek, natuur en cosmos wordt gelegd.

Arieksenia
cirkelzaag kitpistool

Arie de Fijter & Xenia Perek

Een tijdsgebonden performance, waarbij de op elkaar lijkende performers elkaar uitdagen door handelingen te spiegelen. Agressieve en explosieve bewegingen worden afgewisseld met handelingen die bevroren in de tijd lijken. Spannend!

Data32318653-33b11e
alabast roller

Sexyland

Het leukste initiatief van Amsterdam is erbij dit jaar: Sexyland verzorgt de dagafsluiting van het cultuurprogramma op zaterdag en zondag. Bij zijn!

4DSC_3878b
cirkelzaag sorteerbak

Loui Meeuwissen

Loui Meeuwissens conceptuele performance belicht elementen van het nachtleven en combineert dit met het alledaagse. Maak je borst nat voor een absurde realiteit.

De-zwijger-gebouw
alabast alabast kitpistool

Pakhuis de Zwijger

Sluit aan voor vier debatten met Amsterdams cultuurhuis Pakhuis de Zwijger, waarbij belangrijke onderwerpen zoals Liefde In De Stad en Duurzaam Doen en Denken aan bod zullen komen. Kom je luisteren?

Schermafbeelding-2019-02-13-om-17.15.19
roller

Question Collective

De Genital Diversity Workshop van Question Collective is een conceptuele performance, waarbij de interactie met het publiek in de vorm van een spel wordt aangegaan. Eentje om te onderstrepen op je timetable!

Zazie
cirkelzaag kitpistool

Zazie Stevens

Luister naar het werk van Zazie Stevens, dat zich ergens tussen een trippy meditatie en een niet-verzonden liefdesbrief bevindt. Zet een koptelefoon op, ga liggen en vergeet de tijd voor eventjes. Met nieuwe ogen kan je dag nu echt beginnen!

Fabulous-Future
alabast roller

Fabulous Future

Licht, architectuur en scenografie op z'n best! Laat je verleiden tot interactie met de ontwerpers en ga mee op reis.

Uit-het-rijk-der-kristallen
cirkelzaag sorteerbak

EYE Filmmuseum & RE:VIVE

EYE Filmmuseum & RE:VIVE (een initiatief van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid) presenteren vier short films (So Soon van George Singer, Prelude 28 van Vladimir Murtin, Uit het rijk der kristallen van J.C. Mol en Opus II, III, IV van Walter Ruttmann) waarvoor ze getalenteerde producers Parrish Smith, upsammy, Jordan GCZ en Suzanne Kraft hebben gevraagd voor een speciale film-score. Neem plaats in onze mini-bioscoop en laat je verrassen.

Yous-Yay
alabast alabast kitpistool

Yous & Yay

Je kent ze wel: Faberyayo (Pepijn Lanen) & Sef (Yousef Gnaoui). Samen presenteren zij hun Yous & Yay New Emotions podcast op de VPRO, maar nu ook bij ons het terrein. Kom luisteren!