map
roller-bak haspel
haspel haspel haspel

FAQ

 • Welke kaarten zijn er beschikbaar?

  Momenteel zijn de Zondag Tickets in de verkoop - de Weekend Tickets en Zaterdag Tickets zijn uitverkocht.

 • Wanneer gaan de kaarten in de verkoop?

  Zondag Tickets zijn nu beschikbaar zolang de voorraad strekt! Weekend Tickets en Zaterdag Tickets zijn uitverkocht.

 • Waar bevindt het festivalterrein zich?

  Het festivalterrein bevindt zich in Het Twiske. Het exacte adres is: Zuiderlaaik 1, Oostzaan.

 • Wat zijn de openingstijden van het festival?

  Het festival begint op beide dagen om 12:00 uur. Op zaterdag eindigt het programma om 24:00 uur, op zondag om 23:00 uur.

 • Wat zijn de reismogelijkheden naar het festivalterrein?

  Net zoals elk jaar raden we je aan om de fiets te pakken naar het prachtige Twiske, maar met de komst van de Noord-Zuidlijn raden we dit jaar ook het OV aan. De meest eenvoudige routes kun je hierboven geïllustreerd vinden. Verder vertrekt de pendelbus dit jaar vanaf het gloednieuwe Station Noord, meer informatie over de prijzen vind je binnenkort op onze website. Mocht je met de auto komen, dan zijn er een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar naast het festivalterrein. Een parkeerkaartje koop je ter plekke.

 • Zijn er pendelbussen beschikbaar?

  Ja, er zijn ook dit jaar weer pendelbussen beschikbaar - ze vertrekken dit jaar vanaf het gloednieuwe Station Noord. De eerste pendelbus vertrekt om 11:45 en de laatste om 00:45 op zaterdag en om 23:45 op zondag, beiden vanaf Station Noord. In de piekuren rijdt er elke 8 minuten een bus, in de daluren (17:00-21:00) rijden er twee bussen.

  NB: Er kan alleen betaalt worden met pin in de pendelbus.

 • Hoe duur zijn pendelbustickets?

  Pendelbustickets zijn 8 euro voor een dag.

 • Zijn er kluisjes beschikbaar?

  Er zijn zeker kluisjes aanwezig, deze bevinden zich bij de hoofdingang. Kluisjes zijn 6 euro per dag voor een klein kluisje, en 8 euro per dag voor een groot kluisje. NB: Er kan alleen betaald worden met pin.

 • Welke betaalmogelijkheden zijn er op het festival?

  Aan de bar kun je betalen met munten die gekocht kunnen worden bij de kassa's. Voor de pendelbussen, het parkeren en de kluisjes dient er met pin te worden betaalt.

 • Hoe werkt het statiegeldsysteem?

  Eind deze maand zijn we met z’n allen te gast in Het Twiske! Om single-use plastic tegen te gaan, werken we dit jaar met een statiegeldsysteem. Niet alleen kunnen we hiermee plastic gaan recyclen voor 2020, maar houden we het terrein nog schoner. Voor de illustratie over het systeem kun je terecht op: https://hetkabinetfestival.nl/...

 • Kan ik het houten muntje (voor aircups) inleveren voor geld?

  Nee, de houten muntjes hebben geen geldwaarde.

Gereedschappen
Gereedschappen