Lees hier verder voor een update over vandaag

Wat voelt het onwerkelijk om jullie na drie lange jaren weer te mogen ontvangen in Het Twiske. Onze eerste dag was er één om niet te vergeten, en we staan alweer klaar om jullie vanaf 13:00 uur opnieuw te ontvangen!

Daarnaast updaten we je graag over het weer van vandaag: we verwachten regenbuien vanaf de avonduren, maar de weersvoorspellingen lokaal veranderen constant dus houden we je de komende uren op de hoogte van de ontwikkelingen. We raden je dan ook aan onze socials, website en app (download ’m hier) in de gaten te blijven houden.

We raden aan om in ieder geval een waterdichte jas en/of iets warms mee te nemen. Verder hebben we ook extra maatregelen getroffen op het terrein: zo zijn de Tweede en Derde Kamer volledig overdekt, en zijn de Vierde Kamer en de foodcourt nu ook gedeeltelijk overkapt. Daarnaast hebben we gratis poncho’s beschikbaar bij alle barren. We zouden je willen vragen deze vervolgens weer bij de barren in te leveren, of deze mee naar huis nemen – op deze manier houden we Het Twiske vrij van afval.

Last but not least: de pendelbussen voor vandaag zijn uitverkocht, we raden dus aan om een alternatieve manier van reizen te kiezen en bijvoorbeeld met de taxi of fiets te komen. Verder hebben we voor de laatbeslissers een hele kleine batch van 200 kaarten aan de deur beschikbaar (enkel pin!), dus kom vroeg.

Tot straks!

Lente Kabinet